Ιατρική Αισθητική Προσώπου

Η ρινοπλαστική θεωρείται απ΄όλους η κορωνίδα των αισθητικών επεμβάσεων. Η εξωτερική μας εμφάνιση παρότι δεν αποτελεί το μόνο στοιχείο της προσωπικότητά μας

rinoplastiki1-malamas
Αισθητική ιατρική προσώπου 1

Ωτοπλαστική (αφεστώτα ώτα ) ή αλλιώς πεταχτά αυτιά, είναι η πιο συχνή συγγενής ανωμαλία που μπορεί να εμφανιστεί στο αυτί. Είναι μία δυσμορφία του πτερυγίου του αυτιού το οποίο προεξέχει από το κεφάλι περισσότερο από το φυσιολογικό.

Το υαλουρονικό οξύ δεν είναι τίποτε άλλο από ένα φυσικό συστατικό του δέρματος, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί σαν υλικό γεμίσματος σε ενέσιμη μορφή.

Αισθητική ιατρική προσώπου 2
θεραπεια αντιγυρανσης

Η θεραπεία με βοτουλινική νευροτοξίνη είναι η πιο κοινή μη επεμβατική θεραπεία αντιγήρανσης στον κόσμο και μια εξαιρετικά ασφαλής διαδικασία με εκπληκτικά αποτελέσματα τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες.

Τα απορροφήσιμα νήματα αποτελούν μία σύγχρονη τεχνική με την οποία αντιμετωπίζεται η χαλάρωση που παρατηρείται σε πρόσωπο και λαιμό. Είναι φτιαγμένα από το υλικό πολυδιοξανόνη (PDO) το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια επί σειρά ετών σε πολλούς τομείς της ιατρικής όπως η πλαστική χειρουργική, η γυναικολογία η γαστρεντερολογία κτλ.

νηματα